Outsourcing av löner med TG

Experter på lönehantering inom Norden

Välkommen till TG, din pålitliga partner för smidig och enkel outsourcing av din lönehantering.

Vi har stor kompetens och erfarenhet av att hantera löner i hela Norden. Du kan förlita dig på att våra lönespecialister säkerställer en smidig och effektiv hantering av era löner. Även de mest komplexa utmaningarna. Vår mål är att alltid förenkla det komplexa.

Våra kunder berättar

TG Payroll är lyhörda, snabba, alltid professionella och vi kan verkligen känna oss trygga med att lönehanteringen sköts korrekt och i rätt tid. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete och kan varmt rekommendera TG Payrolls tjänster.

Sneakersnstuff
HR-chef – Emma Liwergren

Hundstallet har under ett års tid använt TG Payroll för löneutbetalningar och gradvis för mer HR-uppgifter, inklusive kontraktsskrivning, onboarding och statistikhantering. Vi är mycket nöjda med deras innovativa stöd och expertis i HR-arbetet.

Hundstallet
Generalsekreterare Per Leander

Jag vill uttrycka min uppriktiga tacksamhet för de exceptionella tjänster som TG Payrolls tillhandahållit och för den positiva inverkan det haft på mitt företag. Hög professionalism, engagemang och enastående uthållighet är några av de egenskaper som gör märkbar skillnad. Jag är tacksam för ert stöd och ser fram emot ett fortsatt samarbete.

Installexpert
VD – Silvia Caetano

När vi hade en oförutsedd frånvaro på vår löneavdelning tog vi hjälp av TG Payroll för att hantera norska, finska och danska löner tillsammans med våra lokala löneleverantörer. Det gick otroligt smidigt eftersom TG Payroll visade prov på hög kunskap och snabbt kunde ta över hanteringen. Vi är mycket nöjda med den service vi fått.

Dräger Nordic
Finanschef – Mathias Lindgren

Vill du optimera din lönehantering?

Ta hjälp av TG Payrolls kompetens och erfarenhet för att effektivisera och optimera din lönefunktion. Kontakta oss så kan vi tillsammans skapa en skräddarsydd lösning för just dina affärsbehov.

Varför ska du välja oss som partner för Outsourcing

Stor erfarenhet av Norden
Med lång och omfattande erfarenhet av lönehantering på den nordiska marknaden har TG Payroll stor kompetens runt unika utmaningar och krav på löneprocessen i alla nordiska länder. Vår erfarenhet garanterar att dina löner är i trygga och kunniga händer.
Kundanpassade lösningar

TG Payroll erbjuder skräddarsydda lösningar för lönehantering vilket säkerställer att varje kund får ett system som passar ert specifika behov, vilket förbättrar effektivitet och efterlevnad. Vårt mål är att ta bort onödig komplexitet och därmed förenkla våra kunders lönevardag. Detta ökar inte bara effektiviteten utan säkerställer också efterlevnaden. Vårt mål är att inte belasta våra kunder med onödig komplexitet.

Dedikerad support
Vårt team av lönespecialister ger snabb hjälp och vägledning, vilket säkerställer smidig drift och snabba leveranser för ditt företag. Med oss är du inte ensam – du stöttas av hela det erfarna teamet på TG Payroll vars främsta uppgift är att ge dig högkvalitativ support och leverera lätt och rätt lön.

Pålitlig spetskompetens inom löneoutsourcing

Vår erfarenhet av omfattande lönehantering är din garanti för tillförlitlighet. Vi har omfattande expertis inom outsourcing av löneprocesser och vårt team av experter har djupgående kunskaper om komplexiteten i löneprocesser.

Denna expertis gör att vi kan hantera dina löner på ett effektivt och korrekt sätt, även i de mest utmanande situationer.

Systemkunskap och användarvänlig implementering

Vi prioriterar användarvänlighet och effektivitet i våra outsourcinglösningar för löner.

Vi implementerar webbaserade system som är intuitiva och enkla att använda. Dessa förenklar lönehanteringsprocessen för anställda och chefer i organisationen, vilket gör det enkelt att spåra och hantera deras rapportering.

Oavsett tidigare system eller kompetensnivå kan vårt team snabbt integrera våra lösningar i ditt företag för effektiv lönehantering.

Heltäckande hantering av löner

TG Payroll erbjuder mer än bara outsourcing av lönehantering – vi är din partner för heltäckande lönehantering. Genom att ta hand om alla aspekter av lönehanteringen frigör vi din tid så att du kan fokusera på din kärnverksamhet. Även när lönesystem saknas kan vårt team smidigt generera den rapportering som behövs. Även när lönesystem saknas kan vårt team sömlöst generera omfattande rapporter.

Vi är experter på att tolka kollektivavtal och använder denna kompetens för att optimera dina löneprocesser genom att ge dig detaljerade insikter och vägledning som en integrerad del av våra tjänster.

Vill du optimera din lönehantering?

Ta hjälp av TG Payrolls kompetens och erfarenhet för att effektivisera och optimera din lönefunktion. Kontakta oss så kan vi tillsammans skapa en skräddarsydd lösning för just dina affärsbehov.

Förenkla din löneadministration: TGs metod för outsourcing

TG Payrolls lönehanteringsprocess är utformad för att ge optimal effektivitet på både månads- och årsbasis. Vi har utvecklat en effektiv rutin som omfattar datainsamling, löneberäkning, rapportering och mycket mer.

Vårt pålitliga system uppfyller kraven i alla nordiska länder, inklusive Danmark, Norge, Finland och Sverige, vilket säkerställer en smidig lönehantering över gränserna. Vid behov tar vi gärna en samordnande roll, så att du bara behöver en kontaktperson för hela ditt nordiska löneupplägg.

Låt oss ta en närmare titt på hur vår process kommer att förenkla ditt lönearbete.

Månatlig planering

Vi har ett fastställt schema som vi och våra kunder följer varje månad. Detta schema strukturerar och säkerställer en effektiv process för datainsamling, löneberäkning, godkännande, rapportleverans och annan rapportering.

Datainsamling via delad plattform

I början av varje månad samlar vi in all nödvändig information för löneutbetalningen, inklusive tidrapporter, reseräkningar och andra relevanta uppgifter, via vår delade arbetsyta. Det gör det enkelt för både oss och våra kunder att hantera och dela filer på ett säkert och effektivt sätt.

Löneberäkning och godkännande

När all nödvändig information har samlats in beräknar vi lönerna. Efter kundens godkännande avslutar vi löneutbetalningen.

Rapportering via gemensam plattform

Vi använder en samarbetsplattform för rapportering, vilket effektiviserar kommunikationen och säkerställer datatransparens. Denna centraliserade strategi främjar samarbete och ger alla intressenter omedelbar tillgång till viktiga insikter om lönerna.

Efterrapportering och särskilda rapporter

TG utmärker sig när det gäller dokumentation efter betalning, vilket säkerställer noggrannhet och efterlevnad. Utöver standardrapporter tillhandahåller vi skräddarsydda specialrapporter som ger viktiga insikter för att underlätta beslutsfattandet. Vi stöttar både medarbetare och chefer och underlättar för dem i deras dagliga arbete.

Hantering av årliga processer

Vi ser till att vi uppfyller alla nödvändiga krav för årliga processer, inklusive årsskiftesövergångar i enlighet med kollektivavtal, årlig statlig rapportering, semesterårsövergångar och liknande.

Efterlevnad och reglering

På TG förstår vi den ständigt föränderliga lagstiftningen på löneområdet. Vårt team håller sig kontinuerligt uppdaterat om de senaste rättsliga kraven och ser till att alla processer uppfyller kraven.

Detta åtagande skyddar inte bara företag från potentiella regulatoriska fallgropar utan garanterar också en sömlös och bekymmersfri löneadministration. Vi informerar våra kunder om eventuella ändringar i lagstiftningen. Med oss kan du vara säker på att varje transaktion är korrekt och laglig.

Är du redo att effektivisera din löneprocess?

Utnyttja TG Payrolls expertis för att effektivisera och optimera dina lönefunktioner. Kontakta oss idag så kan vi tillsammans skapa en skräddarsydd lösning för dina affärsbehov.

Kontaktuppgifter
Vilka tjänster är du intresserad av?