Ditt besök på TG

Integritetspolicy

Inledning

TG PAYROLL AB (Org.nr: 559246-1437) (”vi”, ”vår”, eller ”oss”) är fast beslutna att respektera och skydda din integritet. Denna integritetspolicy beskriver hur vi hanterar de personuppgifter vi samlar in och ger dig nödvändig information om dina rättigheter och skyldigheter. Genom att använda våra tjänster godkänner du de villkor som anges i denna policy.

Information som vi samlar in

Vi samlar in information som du frivilligt lämnar till oss via formulär på vår webbplats. Denna information kan omfatta, men är inte begränsad till, ditt namn, företagsnamn, e-postadress och telefonnummer.

Dessutom använder vi analysverktyg för att samla in statistiska uppgifter för att förbättra våra tjänster. Dessa uppgifter är aggregerade och identifierar dig inte personligen.

Hur vi använder din information

Vi använder den information vi samlar in för att tillhandahålla, underhålla och förbättra våra tjänster. De aggregerade statistiska uppgifterna hjälper oss att förstå hur användarna interagerar med vår webbplats, så att vi kan optimera användarupplevelsen och erbjuda skräddarsytt innehåll.

Formulär som skickas in via vår webbplats skickas till vår e-posttjänst som drivs av Microsoft, vilket garanterar säker och tillförlitlig kommunikation.

Datasäkerhet

Vi genomför en rad olika säkerhetsåtgärder för att upprätthålla säkerheten för dina personuppgifter. Vi är fast beslutna att skydda din information från obehörig åtkomst, ändring, utlämnande eller förstörelse.

Dina rättigheter

Du har rätt att när som helst få tillgång till, korrigera eller radera dina personuppgifter. För att utöva dessa rättigheter, vänligen kontakta oss via de kontaktuppgifter som finns på vår webbplats.

Ändringar av denna policy

Vi förbehåller oss rätten att när som helst uppdatera eller ändra denna integritetspolicy. Eventuella ändringar kommer att publiceras på denna sida, och vi uppmuntrar dig att regelbundet läsa vår integritetspolicy för att hålla dig informerad.

Genom att fortsätta använda våra tjänster efter att dessa ändringar har trätt i kraft samtycker du till att vara bunden av den reviderade sekretesspolicyn.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar kring denna integritetspolicy kan du kontakta oss via de kontaktuppgifter som finns på vår webbplats.