TG in Action: Räddar midsommar för ett företag och dess anställda

När ett företag stod inför en lönekris strax före midsommar klev TG in. Upptäck hur vi räddade dagen för 260 medarbetare.

När det gäller lönehantering finns det inget utrymme för fel eller förseningar – alla anställda är beroende av att deras lönecheck kommer i tid. TG strävar efter att tillhandahålla effektiva och sakkunniga lösningar inom löneområdet. Vi antar alltid utmaningen att hitta den bästa möjliga lösningen för våra klienter, oavsett omständigheterna. Ett sådant exempel är den tid vi sparade till midsommar för ett företag och deras 260 anställda.

Den aktuella situationen

Det var i slutet av veckan som vi fick ett nödsamtal från ett företag under rekonstruktion. De hade problem med sina löneleverantörer och löpte stor risk att försena sina anställdas löner. Situationen var inte bara en ekonomisk fråga, utan verkligen också en mänsklig. Midsommar var en vecka bort, och en försening riskerade verkligen att påverka feststämningen bland de anställda. Midsommar är trots allt den största högtiden i Sverige (på samma nivå som julen)

Vårt svar

På TG tror vi på snabba svar och effektiva lösningar – den här specifika situationen var komplicerad med flera olika löneleverantörer, och hade många rörliga delar. Vi var tvungna att interagera med företagets löneavdelning och kontakta deras bank för att säkerställa att alla löner behandlades korrekt och i tid. Men vi ville verkligen hjälpa till, så vårt team började agera. Att gå in i situationen krävde ett enkelt, snabbt och lösningsorienterat tillvägagångssätt.

Vårt första steg var att fullt ut förstå omfattningen av problemet, vilket krävde ett nära samarbete med företagets löneavdelning. Med denna förståelse kunde vi konstruera en lösning som skulle säkerställa att löneprocessen fungerade smidigt trots rekonstruktionen. Anledningen till att vi kan leverera en så snabb och enkel lösning är vår omfattande erfarenhet i kombination med vårt starka engagemang för att hjälpa kunder i nöd.

Samarbete och lösningar

Vi hade ett nära samarbete med företagets bank för att påskynda processen. Vårt team arbetade hårt för att navigera i komplexiteten och såg till att varje pusselbit föll på plats.

Och vi lyckades. Alla 260 anställda fick sina löner i tid, vilket garanterade ett glatt midsommarfirande. Det handlade inte bara om att leverera siffror som summerade korrekt – vi räddade en semester och såg till att våra kunder kunde fokusera på sin kärnverksamhet utan bekymmer.

TG:s åtagande

Vår förmåga att hantera denna situation är ett bevis på vårt sätt att erbjuda lönehanteringstjänster. Genom att integrera vår erfarenhet och våra lösningar med befintliga system och effektivt samarbeta med olika intressenter kunde vi snabbt och effektivt lösa en komplex fråga.

Så oavsett utmaning kan du lita på att TG agerar snabbt, effektivt och med stor expertis för att lösa ditt löneproblem. Om du befinner dig i en kritisk situation och behöver vår hjälp, tveka inte att kontakta oss.

På TG är vi inte bara intresserade av löner – vi är intresserade av människor. Och vi kommer alltid att göra det lilla extra för att se till att våra kunders behov uppfylls. Det är trots allt vad det innebär att vara en del av TG.

Kontakta oss

Är du redo att ta ditt företags lönehantering till nästa nivå? Kontakta oss idag så diskuterar vi hur vi kan hjälpa just ditt företag.