Lönekonsultation med TG

Optimera ditt företag med hjälp av rådgivning inom lönehantering

Med vår omfattande erfarenhet kan vi tillgodose alla lönebehov du kan tänkas ha, oavsett hur komplexa de är.

våra tjänster är utformade för att möta dina behov – oavsett om det handlar om att skapa effektiva rutiner, smidigt implementera lönesystem eller optimera befintliga processer. Vi har ännu inte stött på en utmaning inom lön som vi inte kan hantera. Ingen löneutmaning är för komplicerad för oss att hantera.

Varför du ska välja oss för rådgivning

Expertis och kundanpassning

Vårt expertteam har hanterat många lönesituationer under sina 20 år i branschen och kan hjälpa dig med alla utmaningar du kan tänkas ha, allt från att sätta upp till att byta lönesystem. Alltid skräddarsytt till ditt företags unika behov.

Samordning av projekt

Vi erbjuder projektledning, där vi kan hjälpa till med att upphandla nya system och implementera löne-, rese-, tid- och bemanningssystem.

Rådgivande partner
Under våra mer än 20 år i branschen har vi arbetat i olika länder, branscher och med kunder i alla storlekar, och det finns nog ingen utmaning vi inte stött på inom lön. Vi håller oss naturligtvis kontinuerligt uppdaterade om alla regler inom lön. Vi kan därför vara din samtalspartner när du behöver råd eller står inför en utmaning som du inte har stött på tidigare.

Flex-certifierad partner

Funderar du på att gå över till lönesystemet Flex HRM? Osäker och söker vägledning?

Med vår djupgående expertis inom både användning och implementering av Flex HRM-plattformen finns vi här för att stödja och vägleda dig genom varje fas. Från inledande överväganden till förstudie till fullständig systemintegration, eller byte av system. Vårt team säkerställer en smidig och effektiv övergång som är skräddarsydd efter dina specifika behov. Låt oss hjälpa dig att smidigt navigera och integrera Flex HRM i din verksamhet.

Vi har ett omfattande nätverk som vi har byggt upp under våra många år i branschen. Vi vet vilken kompetens som behövs för olika typer av roller och värdet av rätt kompetens. Vi kan hitta den perfekta kandidaten för ditt företags tillväxt.

Är du redo att effektivisera din löneprocess?

Utnyttja TG Payrolls expertis för att effektivisera och optimera dina lönefunktioner. Kontakta oss idag så kan vi tillsammans skapa en skräddarsydd lösning för dina affärsbehov.

Kontaktuppgifter
Vilka tjänster är du intresserad av?