Effektivisera din lönehantering med en partner du kan lita på

Behöver du hjälp med lönehanteringen? Oavsett ditt behov kan vårt team av lönespecialister hjälpa dig att förbättra din löneadministration. Med omfattande erfarenhet och kompetens av att hantera löner i hela Norden kan vi hjälpa dig med alla dina utmaningar inom lönehantering.

Betrodda av ledande företag i hela Norden

Omfattande kompetens inom och erfarenhet av lönehantering

Våra handplockade lönespecialister har mer än 20 års erfarenhet av allt från outsourcing av löner till rådgivning och interimsuppdrag. Genom åren har vi samarbetat med över 200 kunder från många olika branscher och storlek på den nordiska marknaden, vilket gör att vi är experter på att hantera alla frågor och utmaningar inom lön. Vi är specialiserade på att hantera komplexiteten som finns runt nordisk lönehantering. Vi gör lön lätt och rätt. Vi strävar efter och är riktigt bra på att förenkla komplexa löneprocesser.

Vi är specialiserade på komplex nordisk lönehantering. Oavsett om det handlar om att optimera befintliga processer, implementera lönesystem eller ge snabb krishjälp har vi det du behöver. Detta gäller även globala företag med nordiska avdelningar.

Vi är duktiga på att förenkla komplexa löneprocesser. Räkna med att TG uppfyller alla dina lönebehov.